Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Tortilla z mieloną wołowiną i fasolą
Składniki
Przygotowanie
Usmażyć wołowinę oraz pieczarki. Żółty ser zetrzeć na tarce. Podgrzać czerwoną fasolę. Tortillę podgrzać wg wskazówek, nałożyć mielone mięso, czerwoną fasolę, posypać żółtym serem. Delikatnie zawinąć.
Wskazówki: Tortillę podgrzać w piekarniku (ok. 1 min. w temp. 200°), w mikrofalówce (ok. minuty) lub na patelni bez tłuszczu po ok. 1 min. z każdej strony.