Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Chlebek Indyjski Naan Klasyczny 240 g
Sposób przygotowania:
Piekarnik: Lekko zwilż obie strony chlebka naan. Piecz w piekarniku nagrzanym do 180°C z termoobiegiem przez ok. 3- 4 minuty, w zależności od pożądanego zarumienienia.
Toster: Opiekaj przez ok. 60-90 sek.
Grill: Lekko zwilż obie strony chlebka naan. Grilluj na grillu gazowym, węglowym lub elektrycznym, aż do uzyskania pożądanego zarumienienia i obróć raz.
mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, niacyna (B3), żelazo, tiamina (B1)), woda, olej rzepakowy, ocet spirytusowy, drożdże, substancje spulchniające (difosforan disodowy, węglany sodu, fosforan wapnia); czarny kmin, sól, substancja konserwująca (propionian wapnia).
Nutri-score A.
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 1067/252 |
---|---|
Tłuszcz (g) | 2,9 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,2 |
Węglowodany (g) | 47,6 |
w tym cukry (g) | 2,0 |
Błonnik (g) | 2,9 |
Białko (g) | 7,5 |
Sól (g) | 0,7 |
Produkt zawiera gluten.
Ilość szt. w kartonie | 12 |
---|---|
Kod kreskowy 1 szt. | 4000446016883 |