La Pinsa Pełnoziarnista 230 g
Propozycja przyrządzenia w piekarniku:
Pinsę wyjąć z opakowania. Pinsę razem z tacką do pieczenia włożyć do nagrzanego piekarnika. Piec w temperaturze 220°C (termoobieg) przez 5 minut. Po upieczeniu nałożyć ulubione dodatki i delektować się smakiem. Alternatywnie można nałożyć dodatki na pinsę przed pieczeniem i piec
przez 6-7 minut.
pełnoziarnista mąka pszenna¹ (49%), woda, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia (3,2%), sól, zakwas (1,6%) (woda, mąka pszenna), drożdże, mąka słodowa jęczmienna. ¹z mąką pszenną z UE/spoza UE
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 1092/259 |
---|---|
Tłuszcz (g) | 4,3 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,7 |
Węglowodany (g) | 42,3 |
w tym cukry (g) | 3,8 |
Błonnik (g) | 5,2 |
Białko (g) | 10,1 |
Sól (g) | 1,3 |
Ilość szt. w kartonie | 10 |
---|---|
Kod kreskowy 1 szt. | 4000446015336 |
Pieczywo pszenne pełnoziarniste z oliwą z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia do odpieku na biodegradowalnej tacce. Ręcznie formowane i podpieczone w kamiennym piecu.
Produkt odpowiedni dla wegan.
Nutri-score B.
Produkt zawiera gluten. Może zawierać soję i gorczycę.