Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Chleb proteinowy z orzechami włoskimi 5% 250 g
woda, pełnoziarnista mąka żytnia, śruta sojowa (10%), mieszanka proteinowa (8%) (pszenica, groch), orzechy włoskie (5%), siemię lniane złote, otręby pszenne, ziarna słonecznika, mąka sojowa (3%), ocet jabłkowy, sól, nasiona sezamu, drożdże.
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 1113/266 |
---|---|
Tłuszcz (g) | 11,2 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1,6 |
Węglowodany (g) | 18,9 |
w tym cukry (g) | 2,8 |
Błonnik (g) | 10,4 |
Białko (g) | 17,3 |
Sól (g) | 1,3 |
Ilość szt. w kartonie | 9 |
---|---|
Kod kreskowy 1 szt. | 5900585001513 |
Opakowanie zawiera 5 porcji. Informacja dla diabetyków: 1 porcja (1 kromka) = ok. 0,95 WW. WW – Wymiennik Węglowodanowy.
Produkt w oryginalnie zamkniętym opakowaniu nadaje się do robienia zapasów. 5 % orzechów włoskich. Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika. Odpowiedni dla wegan. 2,6 razy więcej białka i 51% mniej węglowodanów w porównaniu do pieczywa pszenno-żytniego. Źródło kwasów tłuszczowych Omega-3.
Idealny składnik kolacji o zmniejszonej zawartości węglowodanów i bogatej w białko.
Nutri-Score A
Produkt zawiera gluten, soję, orzechy włoskie, nasiona sezamu. Produkt może zawierać inne orzechy.