Ta strona korzysta z ciasteczek, aby zapewnić Ci najlepszą możliwą obsługę. Informacje o ciasteczkach są przechowywane w przeglądarce i wykonują funkcje takie jak rozpoznawanie Cię po powrocie na naszą stronę internetową i pomaganie naszemu zespołowi w zrozumieniu, które sekcje witryny są dla Ciebie najbardziej interesujące i przydatne.
Chleb proteinowy z marchewką 250 g
woda, mieszanka proteinowa (14%) (pszenica, groch), pełnoziarnista mąka żytnia, śruta sojowa (8%), mąka sojowa (6%), marchew krojona (5%), siemię lniane brązowe, otręby pszenne, ziarna słonecznika, ocet jabłkowy, sól, siemię lniane złote, drożdże.
Wartość energetyczna (kJ / kcal) | 973/232 |
---|---|
Tłuszcz (g) | 8,1 |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1,2 |
Węglowodany (g) | 13,5 |
w tym cukry (g) | 4,2 |
Błonnik (g) | 8,8 |
Białko (g) | 21,9 |
Sól (g) | 1,2 |
Ilość szt. w kartonie | 9 |
---|---|
Kod kreskowy 1 szt. | 5900585002084 |
Produkt w oryginalnie zamkniętym opakowaniu nadaje się do robienia zapasów. Produkt zawiera 5% marchewki.
Wysoka zawartość białka. Źródło błonnika.
3,2 razy więcej białka i 65% mniej węglowodanów w porównaniu do pieczywa pszenno-żytniego. Źródło kwasów tłuszczowych Omega-3. . Doskonały również z tostera!
Informacja dla diabetyków, 1 kromka = ok. 0,7 WW. Kwasy tłuszczowe Omega-3 1,2 g w 100 g produktu.
Odpowiedni dla wegan.
NUTRI-SCORE – A.
Produkt zawiera gluten, soję. Produkt może zawierać nasiona sezamu i orzechy.